Nieuwe etiketten

pallet multifoam protektDe nieuwe lading multifoam is vandaag binnen gekomen. We hebben ook meteen gekozen voor een nieuw etiket te ontwerpen. Dit heeft een moderner en frisser uiterlijk.

multifoam-busdubbel

 

Pioneer mengpaneel poetsen

Mengpaneel poetsen

In de verhuur wereld krijgt de aparatuur het soms zwaar te verduren, zo blijven er drankresten, sigaretten assen, stof en veel meer achter op de apparatuur, hier laten we zien hoe een Pioneer DJM 900 snel gepoest kan worden met multifoam
Het Pioneer DJM 900 dient uitgeschakeld te zijn alvorens te beginnen

DSCN0783

Spuit een egale laag multifoam over het toestel en laat even inwerken. Veeg daarna met een niet pluizende doek of wat poetspapier het mengpaneel zuiver.

DSCN0790

Na enkele ogenblikken is het menpaneel weer proper en klaar voor mee te gaan naar de volgende job of klant.

DSCN0793

djm 900 multifoam

pioneer djm 900 zuiver

Laptop reinigen met Multifoam

Een laptop reinigen is een perfect voorbeeld voor de werking van multifoam. Het reinigen van een laptop is niet enkel bedoelt om hem weer als nieuw te laten uitzien, maar ook om hygiënische redenen. denk maar eens aan alle bacteriën die achter blijven op een laptop toetsenbord. Uit onderzoek blijkt dat een toetsenbord "vuiler" is als een WC-bril. Multifoam bidet een handige en snelle oplossing.

DSCN0760

De betreffende laptop alvorens hij gepoest werd

DSCN0761

Breng een dunne laag multifoam aan over het heel toestel, dit mag zowel op de behuizing, het lcd scherm als het toetsenbord. Enkele seconden laten inwerken en vervolgens droogwrijven met poetspapier of een doekje wat geen pluizen achterlaat.

DSCN0768

En enkele ogenblikken later ziet uw laptop er weer als nieuw uit en kan u zonder zorgen verder werken