Informatie over multifoam

Toepasing:
‌Multifoam foam cleaner is een krachtige allesreiniger voor het verwijderen van hardnekkig vuil zoals vet, nicotine, olie, smeer en vele andere vervuilingen van nagenoeg alle oppervlakken zoals kunststof, glas, lakwerk, metal, en vloerbedekking. 
‌Multifoam is zeer geschikt voor het reinigen van mengpanelen, cd-spelers, computers, laptops, lcd/tft schermen, printers en alle andere audio visuele en kantoor apparatuur.

Gebruiksaanwijzing:
‌Goed schudden voor gebruik. Opspuiten zodat er een schuimlaagje ontstaat. Even laten inwerken en schoonvegen met een doek of poetspapier. Electrische apparatuur voor het reinigen uitschakelen.

Waarschuwing: ‌
‌Zeer licht ontvlambaar. Buiten bereik van kinderen bewaren, Op een koele plaats bewaren. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. In geval van inslikken onmiddellijk een arts of het anti-gif centrum contacteren en verpakking of etiket tonen.
‌ Multifoam foam cleaner uitsluitend te gebruiken op goed geventileerde plaatsen. Beschermen tegen zon en niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50°C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of gloeiend voorwerp. Dampen kunnen slaperigheid en duizeligheid veroorzaken. Uitsluitend voor professioneel gebruik. 
‌Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van onkundig of onjuist gebruik.