Laptop reinigen met Multifoam

Een laptop reinigen is een perfect voorbeeld voor de werking van multifoam. Het reinigen van een laptop is niet enkel bedoelt om hem weer als nieuw te laten uitzien, maar ook om hygiënische redenen. denk maar eens aan alle bacteriën die achter blijven op een laptop toetsenbord. Uit onderzoek blijkt dat een toetsenbord "vuiler" is als een WC-bril. Multifoam bidet een handige en snelle oplossing.

DSCN0760

De betreffende laptop alvorens hij gepoest werd

DSCN0761

Breng een dunne laag multifoam aan over het heel toestel, dit mag zowel op de behuizing, het lcd scherm als het toetsenbord. Enkele seconden laten inwerken en vervolgens droogwrijven met poetspapier of een doekje wat geen pluizen achterlaat.

DSCN0768

En enkele ogenblikken later ziet uw laptop er weer als nieuw uit en kan u zonder zorgen verder werken
Geplaatst in Multifoam cleaning.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.